Upgrade to IPB4

Discussion in 'Offtopic Discussions' started by EvilDragon, Sep 16, 2015.

  1. Nintendo

    Nintendo Nintendo Switch

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    12,746
    Location:
    Melbourne, VICTORIA - AUSTRALIA
    I keep pressing Double Enter and nothing happens? Am I doing it correctly?
     
    Last edited by a moderator: Sep 16, 2015
  2. EvilDragon

    EvilDragon Administrator Staff Member

    Joined:
    Mar 4, 2003
    Messages:
    19,786
    Location:
    Ingolstadt
    Right, I wanted to change the avatar setting back to rectangle, forgot about that.

    Where are you pressing it?

    Your cursor should be within the quotes where you want to split them.
     
  3. bzar

    bzar A Commando

    Joined:
    Sep 22, 2008
    Messages:
    4,446
    Location:
    Finland
    Someone did something. Now they're OK.
     
  4. levi

    levi Still fresh, damnit!

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    11,225
    Location:
    Somewhere off the coast of the EU
    FWIW, it still looks like if you quote something, then delete your newline at the end, it's impossible to get it back and write anything new that's not quoted.  That was an issue on the old version as well, which was why I occasionally used the BBCode view to fix up posts like that.

    I guess I just need to remember to write at least a word of reply before refactoring the quote.

    Also, I can't preview posts any more.  Perhaps that's less of an issue now they editor is more WYSIWYG though.
     
  5. thatgui

    thatgui Advanced Member

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Messages:
    2,901
    the new software seems to behave differently in that regard, removed the video from my signature.
     
  6. FaeMinx

    FaeMinx Rainbow Liberation Instigation

    Joined:
    Dec 11, 2010
    Messages:
    3,119
    Location:
    outside looking in side looking out
    Updated tapatalk.

    Text formats properly now.

    Tapatalk formatting of forums even more 'bubble' like now so unhappy. :(
     
  7. Blimp

    Blimp Still Haven't Found What I'm Looking For

    Joined:
    Apr 20, 2009
    Messages:
    24
    Changing the size of the browser window switches the layout from full(desktop) to "mobile" version when it's to small.... I want the full version on my PC all the time, anyway to do that?
     
  8. EvilDragon

    EvilDragon Administrator Staff Member

    Joined:
    Mar 4, 2003
    Messages:
    19,786
    Location:
    Ingolstadt
    I'll check whether there are settings for that.

    The mobile theme works great on my phone though, a lot better than before :)

    Probably should work well on the Pandora as well.
     
  9. EvilDragon

    EvilDragon Administrator Staff Member

    Joined:
    Mar 4, 2003
    Messages:
    19,786
    Location:
    Ingolstadt
    Hm? What do you mean? Tapatalk hasn't changed the layout for me for years, afair.
     
  10. Klumpen

    Klumpen Run away! Run away!

    Joined:
    Jan 5, 2012
    Messages:
    6,723
    Location:
    Uncanny Valley
    Double post! Reported! ;D
     
    levi likes this.
  11. levi

    levi Still fresh, damnit!

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    11,225
    Location:
    Somewhere off the coast of the EU
    I'm not sure, but I think I shrunk my window and now it's stuck.  ED's right though, mobile view is a lot more functional than it was, but I've lost the sidebar in my new content view which makes me think it's switched layouts.

    Hmm, seems odd.  In shrunken down definitely mobile view I have a 'filters' button which lets me access the sidebar, but if I expand the window that disappears but the sidebar stays hidden.  If I go back later the sidebar reappears.  It roughly seems to be working, but the transitions seem a little odd, I guess.
     
  12. rygD

    rygD Nihilistic Mystic

    Joined:
    Feb 28, 2014
    Messages:
    7,360
    Location:
    Everywhere
    I am here now on my computer.  I usually use Opera but logged in with FF since that is what I had up.  Everyone, even Opera themselves, seem to want to kill our favorite browser.  I read something, after getting a notification that I should update Opera, that rather than update it (in case anyone didn't know, Opera 12 was still the most recent Linux version of Opera until recently) they replaced it.  If they are going to abandon it why should I stick with it forever?  It would be nice to have those issues fixed since Opera 12 is usually the browser I use.

    I may look into this.
     
  13. ZXDunny

    ZXDunny Deep avatar

    Joined:
    Oct 12, 2010
    Messages:
    2,541
    Wow, that's ... unexpected. I've been going nuts with the adblocker getting rid of all the unnecessary crap at the sides! And the top - why do we have to have announcements on every post we read? 

    Other than that, it's fine.

    D.
     
    pmprog likes this.
  14. Tenka

    Tenka Snakes and Fish

    Joined:
    Jan 28, 2012
    Messages:
    701
    Is it supposed to be normal for that Site Rules, Announcements box to be at the top of every topic page now?  Can I hide that?
     
  15. Klumpen

    Klumpen Run away! Run away!

    Joined:
    Jan 5, 2012
    Messages:
    6,723
    Location:
    Uncanny Valley
    I think that this is great.

    A few days ago I searched for the boards rules and just couldn't find them for a while. It's better like it is now.
     
  16. Nintendo

    Nintendo Nintendo Switch

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    12,746
    Location:
    Melbourne, VICTORIA - AUSTRALIA
    People like me need to be reminded of the rules :p

    @EvilDragon

    Found it, thanks, all good now, mate :)
     
    Last edited by a moderator: Feb 6, 2016
  17. EvilDragon

    EvilDragon Administrator Staff Member

    Joined:
    Mar 4, 2003
    Messages:
    19,786
    Location:
    Ingolstadt
    I haven't had the time yet to do the little tweaks with where rules will appear and where not. As they were posted as an announcement (which is usually used for important things) they currently appear at the top almost everywhere.

    That will be changed and only real announcements will appear there (which will be rare).

    About the editor:

    The editor is now completely HTML, so source editing can't be enabled (unless we want tons of security issues!)

    However, as it's a standard CKEditor, usability can be improved A LOT. There are tons of plugins, also code plugins with line numbers and highlighters, etc.

    I'll take a look at these and will implement what looks useful.
     
    Glyph Reader and Tenka like this.
  18. rygD

    rygD Nihilistic Mystic

    Joined:
    Feb 28, 2014
    Messages:
    7,360
    Location:
    Everywhere
    Yeah, I ignore them (the rules and the link to them).  I was once told it is perfectly fine to bump a sales thread every 24 hours, so I think it is just there so that it is in writing, and if you start to get too stupid you can't claim you didn't know the rules, because now they are in your face on every page.
     
  19. slaeshjag

    slaeshjag ¯\_(ツ)_/¯

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    2,687
    Location:
    ~Stockholm, Sweden
    That's not how you do security.
     
    Neelix and _jr_ like this.
  20. Tenka

    Tenka Snakes and Fish

    Joined:
    Jan 28, 2012
    Messages:
    701
    Last edited by a moderator: Feb 6, 2016
    comradekingu likes this.

Share This Page

Loading...