Release PPSSPP, Emulator for PSP

ingoreis

Advanced Member
Staff member
Joined
Jan 18, 2010
Messages
8,089
Age
38
Location
49.491276,8.423518
Shhht ...


...its in little BetaTesting now ;)


See on my Youtube Account the Video ;)


Sound Problem in Trailblazer is gone,


FinalFantasy Dissidia work good,


ManaKhemia Fine,


and Fate,The.....Fighting Game work good too.


We must Test a little little more....


...but...shhhhhht ;)


Sooooon ;)
 

Silent-Hunter

Hardcore Member
Joined
May 29, 2010
Messages
3,094
Does this support ATRAC3+ yet? My boyfriend just downloaded the desktop version, and it works, but I tried it on Pandora with the new update, and it doesn't.
 

ingoreis

Advanced Member
Staff member
Joined
Jan 18, 2010
Messages
8,089
Age
38
Location
49.491276,8.423518
Yes i have Frameskip ever on 2 and other Tweaks and


i got in GTA Vice City Stories ingame and drived a bit.


The Sound Problem in Trailblazer is gone and i think i got more Speed Ingame.


But i tested it only 20Minutes with around 10 Games.


FinalFantasy Dissidia seem more playable too from my feeling.


Havent overclocked too much for my Tests yet.
 

Silent-Hunter

Hardcore Member
Joined
May 29, 2010
Messages
3,094
I was playing Loco Roco. The sound works, except for the sequences where the Loco Roco sing to wake up the various creatures to get bonuses. I think that's the only ATRAC3+ encoded stuff in that game.
 

Silent-Hunter

Hardcore Member
Joined
May 29, 2010
Messages
3,094
Another problem I should probably report is when playing Me and my Katamari, it won't go past the naming of the island. Clicking "finished" makes the screen flicker, but then it stays on that screen and none of the controls work. It's not frozen, as the Prince still moves near the top of the screen. As it forces you into this screen, you can't play the game beyond that as you can't leave that screen ever.

Also it crashes before loading the island a lot.
 

ptitSeb

Serial Porter
Joined
Aug 15, 2012
Messages
8,482
Age
47
Location
France, near Lyon
I was playing Loco Roco. The sound works, except for the sequences where the Loco Roco sing to wake up the various creatures to get bonuses. I think that's the only ATRAC3+ encoded stuff in that game.
Hmmm, ok.

I have to find an easy way to reproduce the issue, or put a new beta for you to try.

Another problem I should probably report is when playing Me and my Katamari, it won't go past the naming of the island. Clicking "finished" makes the screen flicker, but then it stays on that screen and none of the controls work. It's not frozen, as the Prince still moves near the top of the screen. As it forces you into this screen, you can't play the game beyond that as you can't leave that screen ever.

Also it crashes before loading the island a lot.
Does it have the same behavour on the PC version?
 

Silent-Hunter

Hardcore Member
Joined
May 29, 2010
Messages
3,094
I was playing Loco Roco. The sound works, except for the sequences where the Loco Roco sing to wake up the various creatures to get bonuses. I think that's the only ATRAC3+ encoded stuff in that game.
Hmmm, ok.

I have to find an easy way to reproduce the issue, or put a new beta for you to try.

Another problem I should probably report is when playing Me and my Katamari, it won't go past the naming of the island. Clicking "finished" makes the screen flicker, but then it stays on that screen and none of the controls work. It's not frozen, as the Prince still moves near the top of the screen. As it forces you into this screen, you can't play the game beyond that as you can't leave that screen ever.

Also it crashes before loading the island a lot.
Does it have the same behavour on the PC version?
I'm certainly willing to try out anything you have.

And I managed to get past it by switching to Render to Buffer (GPU) and then back to nonbuffered rendering after I saved.
 

Adventurer

Newbie
Joined
Sep 14, 2014
Messages
19
Age
43
Location
Riga, Latvia
Tried to run Monster hunter portable 3 - it allows creating character, save status, however, hangs right after intro video. Any ideas?
 

mcobit

Advanced Member
Joined
Jul 28, 2008
Messages
6,910
This emulator is in early development and cannot run every game.


You can file a bug report though at the developers website or something.
 
Top