Release Return to Castle Wolfenstein


ptitSeb

Serial Porter
Joined
Aug 15, 2012
Messages
9,195
Age
49
Location
France, near Lyon
So, I have re-build the pnds (both full and demo). Using newer gcc and all optim flags, plus a few optimisations here and there. But it's more or less the same speed. Maybe it's a bit better in heavy fire fight, but I haven't tested much...

Build 07
----------

  • Fresh compile using gcc 5.3 and lto
  • A few optimisation more
 

atari_afternoon

Very Active Member
Joined
Jul 2, 2012
Messages
761
Location
Germany
Thank you, ptitSeb, this is very kind of you :) Y´day, I failed to make it run, despite the upgrades. I´m trying again this night, and will report later.

EDIT I´m stupid. I have game version "1.1-19.4-1-0.0-2536" - too old I guess.
 
Last edited:

Loonie

Active Member
Joined
Apr 1, 2003
Messages
753
Is there some kind of targeting assistance thing happening? Mouselook seems to be very inconsistent and kinda sticky sometimes.
 

ptitSeb

Serial Porter
Joined
Aug 15, 2012
Messages
9,195
Age
49
Location
France, near Lyon
it's pretty difficult to add a switch to remove autoaim at runtime yes (and it's there since build 04). I'll see if I can do something, but no promesses.
 

Loonie

Active Member
Joined
Apr 1, 2003
Messages
753
it's pretty difficult to add a switch to remove autoaim at runtime yes (and it's there since build 04). I'll see if I can do something, but no promesses.
No worries. I continue to be appreciative of your efforts.
 

LiRo

Still Fresh
Joined
Aug 17, 2013
Messages
25
Hello, i need some help, please. My mouse stuck in the upper left corner. I´m using a USB-Mouse. What i tryed by now: another USB-Port, another Mouse(on different USB-ports), reinstalling the PND(with old folder), reinstalling the game(PC) and renew "main"-folder. nothing works. is there any config, that my cause the probleme? AHHHH i want to play rtcw again :(
 

LiRo

Still Fresh
Joined
Aug 17, 2013
Messages
25
My mouse works fine in other games/software. It´s only in RtCW. I don´t know, if its important, i using sgx-driver 4.10.

Update:
Problem fixed. dgamouse was set to "1". Find that by comparing ETlegacy and Wolfenstein config.
 
Last edited:
Top