Release Mupen64Plus 2.2

ptitSeb

Serial Porter
Joined
Aug 15, 2012
Messages
8,426
Age
46
Location
France, near Lyon
Last time I played with gliden64, it was way to heavy for poor pandora. But I can try to update, maybe thigs have evelved, because I haven't checked for a long time...
 

directive0

Very Active Member
Joined
Apr 8, 2015
Messages
777
Location
Toronto, Canada
Hey for some reason I only get a black screen with mupen now no matter what rom plugin I use. I can hear audio but no video.

Pandora 1 GHZ
 

TrashyMG

Sarcasm Dispenser
Staff member
Joined
Jan 18, 2010
Messages
10,608
I mean I assume the default? The SGX driver installer hangs for me.
Hmm that is really odd, never had problems with the SGX installer on any of my Pandora(s)... For this version I suspect it may need the latest SGX version like some of ptitseb's other ports.
 

directive0

Very Active Member
Joined
Apr 8, 2015
Messages
777
Location
Toronto, Canada
Sorry Trashy I edited my last post. That was totally the problem.
[doublepost=1560454830,1560453584][/doublepost]Not sure what I did but now I can't get any of the gaming controls to work once the ROM is loaded. I haven't messed with any configs.

So weird.
 

paralabamba

Still Fresh
Joined
Sep 4, 2017
Messages
23
Same problem here. No gaming control on Mupen64Plus 2.2.
Maybe a bug, we should wait for Ptiseb and prey he will have some time saving us
 

paralabamba

Still Fresh
Joined
Sep 4, 2017
Messages
23
AWESOME ! You are the best !
It's my birthday in a few days, I will receive a virtual N64 on my Pandora :)
Great ! Many thanks !
 

levi

Still fresh, damnit!
Joined
Oct 6, 2008
Messages
11,373
Location
Somewhere off the coast of the EU
I do hope Mupen64 can be made to use these texture packs and ideally do some widescreen hacks when it gets ported to our pyras.

I'm not so keen on the way that widescreen effect changes the buttons at the top. It seems to be scaling the texture up to span the entire widescreen, which also makes it taller, so that it takes up much more of the playable screen that way. I'd prefer if it had a way to define a split in it so it didn't need to scale it as far, but I guess that'd have to be another step to apply.
 

LTStone

Active Member
Joined
Feb 19, 2011
Messages
863
Age
45
Hi guys, So I used to play Perfect Dark and I could see when using the Binoculars or Spy Camera but now it just produces a black screen when trying to use the spycam\binocs etc. I'm sure its not the plugins or video drivers. But maybe a script setting or a problem with the later versions of Mupen or maybe even the newer firmware? Anyone have any ideas? Thanks!
 

TrashyMG

Sarcasm Dispenser
Staff member
Joined
Jan 18, 2010
Messages
10,608
Hi guys, So I used to play Perfect Dark and I could see when using the Binoculars or Spy Camera but now it just produces a black screen when trying to use the spycam\binocs etc. I'm sure its not the plugins or video drivers. But maybe a script setting or a problem with the later versions of Mupen or maybe even the newer firmware? Anyone have any ideas? Thanks!
Yeah it's a quirk with one of the video plugins, I remember one of them had that bug on some games... sorry I can't be specific as I don't have time to try and figure out which one.
 
Top