Release Diablo 2

Discussion in 'Software Releases' started by Hồng Thất Công, Nov 22, 2015.

  1. Faust

    Faust Very Active Member

    Joined:
    Sep 7, 2015
    Messages:
    369
    Location:
    France
  2. ekianjo

    ekianjo Hardcore Member

    Joined:
    May 7, 2012
    Messages:
    8,261
    Location:
    神戸市、日本 (Japan)
  3. Faust

    Faust Very Active Member

    Joined:
    Sep 7, 2015
    Messages:
    369
    Location:
    France
  4. ckblackm

    ckblackm Member

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    447
    Location:
    North Carolina, USA
  5. Eight Bit

    Eight Bit Hardcore Member

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    1,634
    Location:
    Amsterdam, Netherlands
    I only tried real quick and didn't get it to work, has anyone tried battlenet multiplayer and got it to work? I get the message that the server can't find my version of Diablo 2...
     
  6. TrashyMG

    TrashyMG Sarcasm Dispenser Staff Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    10,533
    Don't think battlenet multiplayer ever worked, it gave an error message saying I was playing an invalid version... LAN play does work.
     
  7. ingoreis

    ingoreis Advanced Member

    Joined:
    Mar 7, 2012
    Messages:
    3,094
    Location:
    49.491276,8.423518
    Battle.net worked only over the Exagear Tests with Diablo2 ;)
     
  8. TrashyMG

    TrashyMG Sarcasm Dispenser Staff Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    10,533
    @ingoreis of course there is that option if you have a 1Ghz unit and it overclocks well and willing to pay for Exagear.
     
  9. TrashyMG

    TrashyMG Sarcasm Dispenser Staff Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    10,533
    Just realized this past weekend the PC and Mac version had an update fairly recently and it broke LAN play between Pandora and other systems. @notaz would it be the same long painful adventure bringing it up to the latest version?
     
  10. _jr_

    _jr_ Advanced Member

    Joined:
    May 5, 2013
    Messages:
    1,170
    IIUC the update doesn't add new content, so wouldn't it be easier to use the version available on Pandora?
     
  11. TrashyMG

    TrashyMG Sarcasm Dispenser Staff Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    10,533
    Not when other people already upgraded to the latest, was having a old school impromptu LAN party with a few friends. Had to use my laptop instead of my Pandora, which was ironic because showing the Pandora playing Diablo 2 was what kicked off the whole thing.
     
    Failbert and _jr_ like this.
  12. Silent-Hunter

    Silent-Hunter Hardcore Member

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    3,049
    I too would like to ask if it would be difficult to make it work with the newer version. Having the same issue trying to play with my boyfriend.
     

Share This Page

Loading...