Psx4gp2x Beta Testers Thread

Discussion in 'General Talk' started by zodttd, May 13, 2006.

  1. 0-bake

    0-bake Member

    Joined:
    Dec 15, 2003
    Messages:
    537
    Hm, I need some help, guys.

    I ripped my Civ2 CD again, but i can't get it working with the new beta.
    It used to work in the last public release, but i can't get it to work anymore.

    I can't remember, how i ripped it the last time.
    None of my programs can rip .bin or .iso (nero, clonecd, alkohol 120 all have custom formats), but i ripped it with clonecd and converted the .img file with UltraIso to .bin and .iso
    I tested both with default settings, after loading the game, there's just a "Loading Success" message and then i end up in a black screen :(

    any ideas? do i have to change settings? is the game working at all?
     
  2. cowai

    cowai hellolo.

    Joined:
    Dec 19, 2005
    Messages:
    462
    Location:
    Norway,
    civ2 works here.. just rip it with ultraiso..
     
  3. 0-bake

    0-bake Member

    Joined:
    Dec 15, 2003
    Messages:
    537
    Oh my god, haven't seen that option, thx :)
     
    Last edited by a moderator: Feb 4, 2016
  4. devestation

    devestation Member

    Joined:
    Dec 17, 2005
    Messages:
    137
    Location:
    Round Rock, TX
    Final Fantasy VII (NTSC) .bin/.cue

    Overclocked to 290mhz on a 133x read 2GB Patriot SD card
    Framerate 50-60 in menus and loading screen.
    Framerate 7-9 in intro movie (seems to run very close to full speed, actually)
    Framerate 4-5 in battles (still quite sluggish)
    Framerate 11-14 walking around (very playable, but could use some improvement)

    Tips: Turn off progressive during battles to see battle menu stats.
     
  5. pedrocasilva

    pedrocasilva Still Fresh

    Joined:
    May 17, 2006
    Messages:
    16
    [thread ressurect]

    So... how is this one coming along? what will be the changes in the next release of the emu?

    [this thread can't possibly belong in the 10th page of the forums]
     
  6. xinfernoofdantex

    xinfernoofdantex Member

    Joined:
    Feb 18, 2006
    Messages:
    404
    maine one will be a 2x to 3x speed increase :D
     
  7. Queeg

    Queeg Still Fresh

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    10
    Hey I have the beta 2 but I can't get worms world party running. It's in a bin file, am I missing something?
     
  8. Nr.56

    Nr.56 Member

    Joined:
    May 18, 2006
    Messages:
    228
    Last edited by a moderator: Feb 4, 2016
  9. Eclipse

    Eclipse Member

    Joined:
    May 18, 2006
    Messages:
    197
    Location:
    Italy
    i tried oddworld, i saw it's fullspeed, i've bios and all that stuff but the emulator just lock on "loading bios" :\ what could be?
     

Share This Page

Loading...