Little Request Concerning The Video's On The Frontpage


Racemaniac

Scorched GP programmer
Joined
Nov 3, 2003
Messages
587
Website
Visit site
I don't think it's too much to ask to put a little link to them below them. I'm using opera, and for some reason they don't work on the frontpage, but do work when i paste their url in the adressbar...
so a little link to them below them would make them (and future video's) a lot easier to watch (and i don't think i'll be the only one who'll appreciate it :) )
 

Squidge

Certified Guru
Joined
Nov 16, 2003
Messages
8,495
Location
UK
Website
Visit site
If they all tried to play at once then I'd agree on it being nuts to have them all on the front page; but I don't see a problem with it asking you to click on them to start playing. saves opening another annoying window, or navigating away just to see the vid.
 

Racemaniac

Scorched GP programmer
Joined
Nov 3, 2003
Messages
587
Website
Visit site
Squidge posted on May 17 2006 at 03:02 PM said:
If they all tried to play at once then I'd agree on it being nuts to have them all on the front page; but I don't see a problem with it asking you to click on them to start playing. saves opening another annoying window, or navigating away just to see the vid.
the problem is that they actually don't work.
if i click they say loading and nothing happens

if i look in the html of the site, pick out their url and past it in the adress bar, get only the flash and then click play it works...

dunno why...
 
Last edited by a moderator:

Squidge

Certified Guru
Joined
Nov 16, 2003
Messages
8,495
Location
UK
Website
Visit site
I assume that's an Opera thing, as they work fine here under Firefox. I'm not brave enough to see if they work under MSIE :)
 

Racemaniac

Scorched GP programmer
Joined
Nov 3, 2003
Messages
587
Website
Visit site
Squidge posted on May 17 2006 at 03:37 PM said:
I assume that's an Opera thing, as they work fine here under Firefox. I'm not brave enough to see if they work under MSIE :)
probably, therefor my simple request to add a little link below them ^^
isn't too much of an effort i think :)
 
Last edited by a moderator:

BenScar

What does this do again?
Joined
Jan 4, 2006
Messages
435
Age
43
Location
UK, Near London, somewhere...
Website
Visit site
Squidge posted on May 17 2006 at 02:37 PM said:
I assume that's an Opera thing, as they work fine here under Firefox. I'm not brave enough to see if they work under MSIE :)
Works fine in IE, only starts up when you click the play button...
Now was that brave or just plain stupid? Your choice ;)
 
Last edited by a moderator:

Tobriand

Very Active Member
Joined
Dec 27, 2002
Messages
4,071
Age
34
Location
Croydon (UK)
Website
Visit site
And fine in Opera here... though I am using last week's weekly beta, so maybe you;re on an earlier build which doesn't like flash as much?
 

Racemaniac

Scorched GP programmer
Joined
Nov 3, 2003
Messages
587
Website
Visit site
Tobriand posted on May 17 2006 at 04:32 PM said:
And fine in Opera here... though I am using last week's weekly beta, so maybe you;re on an earlier build which doesn't like flash as much?
8.53, and i've ineed noticed some flash problems from time to time
i'm not using the beta's from opera 9 yet
 
Last edited by a moderator:

Flavor

Daddy
Joined
Mar 19, 2003
Messages
374
I have Opera 8.5, and I only just now tried to play them because of Racemaniac's posts. I think they take up WAY too much front-page space whether they work or not.

By the way, it seems that they do not play for me either.

So, now about half of the front-page space is taken up by large black rectangles. I prefer the Nethack screenshots to those blank video boxes.
 
Top