Just Tried Out The 3Ds

Discussion in 'Everything else' started by dnlgreenwood, Mar 14, 2011.

  1. CUPC4KES

    CUPC4KES THERE IS ONLY ONE TRUTH.....

    Joined:
    Mar 27, 2004
    Messages:
    688
    Location:
    West Mids, England.
    I to promised myself i wasnt going to buy one at launch but i couldnt help it. I have the 3d slider up full for everything but pilotwings, i have to knock it down to about 25%. on full its as if my eyes wont focus properly, not a nice feeling...
     
  2. Nova

    Nova Is that a Caanoo in your pocket or are you just ha

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Messages:
    6,093
    Location:
    UK
    Unix five!
     
    Last edited by a moderator: Dec 17, 2015
  3. dnlgreenwood

    dnlgreenwood I'LL END YOU!!!

    Joined:
    Jul 17, 2010
    Messages:
    705
    Location:
    BC, Canada
    YEAH!!!
     
    Last edited by a moderator: Dec 17, 2015
  4. Goity

    Goity VIP Sleaze

    Joined:
    Jun 22, 2004
    Messages:
    5,598
    Location:
    Isle of Ewe
    Do not derail this thread with your petty Linux Maccings. Let's all have some BSD, stop looking out the Windows in regards to this thread and move back into the correct topic.


    My 3ds is being mostly used for Pokémon Black currently. Still, it has a oneup on my old DS in that it supports WPA. Praise to Nintendo for the GTS!
     
  5. dnlgreenwood

    dnlgreenwood I'LL END YOU!!!

    Joined:
    Jul 17, 2010
    Messages:
    705
    Location:
    BC, Canada
    Does WPA mode work with original DS games? I heard that it doesn't.
     
    Last edited by a moderator: Dec 17, 2015
  6. Goity

    Goity VIP Sleaze

    Joined:
    Jun 22, 2004
    Messages:
    5,598
    Location:
    Isle of Ewe
    It does, but only those that have specific DSi mode support (so only recent games), as the DSi did support WPA.
     
    Last edited by a moderator: Dec 17, 2015

Share This Page

Loading...