Squidgsnes Not Saving


AquaFox

Still Fresh
Joined
Nov 3, 2006
Messages
9
Squidgesnes ain't saving for me. Save state works perfectly it's the SRAM that isn't. Everytime I load a game my save is gone. I'm using version 0.391 (the latest). Is there anything I have to do.

Firmware ver: 2.1.0
 

AquaFox

Still Fresh
Joined
Nov 3, 2006
Messages
9
It takes 1 minute for SRAM to be saved if it is changed. They work, but remember that you should exit and go back to the main menu.
Squidgesnes main menu or game menu? Please elaborate.

So after saving I leave the game on for a whole minute? (The same thing is happening with gpfce :( )
 
Last edited by a moderator:

gnyffel

Still Fresh
Joined
Aug 27, 2006
Messages
98
Age
34
Location
Denmark
Website
Visit site
Last edited by a moderator:

WarmFluffyUK

The Big Wad Bolf.
Joined
Sep 4, 2004
Messages
3,384
Location
UK
Website
www.retrotech.one
I had some problems with saving too, when I try and save a game, instead of saving it seems to load a previous save state instead.
 

pariah

Member
Joined
Dec 7, 2005
Messages
105
I just keep using save states. That seems to work just fine, though it kind of limits the portability of the save itself. I usually play my gp2x on break at work and then transfer my saves to my PC for use with ZSNES at home, but while the regular saves transfer the save states are a different format so no go there. Ah well. Such is life. Still my favorite emulator for the gp2x.

Pariah B)
 

mwolson

Still Fresh
Joined
Feb 10, 2006
Messages
27
Website
mwolson.org
I notice that sometimes just after saving, the screen will appear blank with just the SNES border on the screen briefly, and then go back to normal. After this, I'm sure that the save was successful. If I don't get that effect, I repeat the save state until it happens again. I'm not sure that this works 100% of the time, though.
 
Top