Release OpenBOR

LardLad

Still Fresh
Joined
Oct 18, 2012
Messages
97
Crisis Evil 1 runs as well.  How do I configure the controls?
 
Last edited by a moderator:

thatgui

Advanced Member
Joined
Apr 2, 2009
Messages
3,048
Crisis Evil 1 runs as well.  How do I configure the controls?
As far as I know, it is currently done within the game (pak) you start

Played through He-Man yesterday without a hitch. Also tried "Contra Locked'n loaded", but there is a bug thats lets one stay in the "jump roll position" and I encountered a situation where some enemy seems to be stuck outside of the screen. But looking at the comments on the openbor boards, I guess this is due to build incompatibilities.

Do you see any chance / have any interest on making your build more Pandora specific (scaling the menu up, makeing the menu key assignments Pandora specific) ?

I rated it 4 stars, which I deem a good to very good rating - and I'd like to encourage everyone to give a rating in the repo too (beeing it a "good" or a "bad" one) !
 

fantomid

Very Active Member
Joined
Oct 10, 2011
Messages
287
Age
42
Location
Near Toulouse, France
Crisis Evil 1 runs as well.  How do I configure the controls?
As far as I know, it is currently done within the game (pak) you start

Played through He-Man yesterday without a hitch. Also tried "Contra Locked'n loaded", but there is a bug thats lets one stay in the "jump roll position" and I encountered a situation where some enemy seems to be stuck outside of the screen. But looking at the comments on the openbor boards, I guess this is due to build incompatibilities.

Do you see any chance / have any interest on making your build more Pandora specific (scaling the menu up, makeing the menu key assignments Pandora specific) ?

I rated it 4 stars, which I deem a good to very good rating - and I'd like to encourage everyone to give a rating in the repo too (beeing it a "good" or a "bad" one) !
Probably.

At the moment, I try to finish the CMake file to be able to build new release quickly (for Pandora and Linux).

Will see after for a more Pandora specific version.
 

commander-beef

Very Active Member
Joined
May 1, 2012
Messages
964
Location
Polandowo
Join the forces with kazuki, because he already made OpenBOR port 2 years ago.. Do we need 2 different PND for OpenBOR?
 

PokeParadox

Founder of Pirate Games - Penjin Coder
Staff member
Joined
Dec 8, 2005
Messages
6,516
Age
36
Location
UK
Website
www.projectinfinity.org.uk
Join the forces with kazuki, because he already made OpenBOR port 2 years ago.. Do we need 2 different PND for OpenBOR?
As I understand the new build was needed for the He-Man module..
Indeed, but we should offer an upgrade path for existing applications. I got a little confused when this was released the other day (Saw the news then went to PND manager only to see no updates.)
 

fantomid

Very Active Member
Joined
Oct 10, 2011
Messages
287
Age
42
Location
Near Toulouse, France
Join the forces with kazuki, because he already made OpenBOR port 2 years ago.. Do we need 2 different PND for OpenBOR?
As I understand the new build was needed for the He-Man module..
Indeed, but we should offer an upgrade path for existing applications. I got a little confused when this was released the other day (Saw the news then went to PND manager only to see no updates.)
Ouch. For my first PND, I didn't follow the rules.

What is the best way to go to update software already present in the repository ?
 

thatgui

Advanced Member
Joined
Apr 2, 2009
Messages
3,048
Ouch. For my first PND, I didn't follow the rules.

What is the best way to go to update software already present in the repository ?
 Contact the maintainer and ask how to do things from there on. Maybe he is interested in doing it himself, or he can add you as maintainer for the repo, so you can upload updates too. The pnd/application Id is the important factor here, its the sole identifier for the application/pnd. If the author/maintainer does not respond milkshake or Ed can help you gaining maintainership.
 
Last edited by a moderator:

Klumpen

Run away! Run away!
Joined
Nov 19, 2011
Messages
8,487
Location
Uncanny Valley
Last edited by a moderator:

LardLad

Still Fresh
Joined
Oct 18, 2012
Messages
97
I saw references to a Simpsons Treehouse of Horror pak, but the one copy I located was packages with a virus.  Have to try to get my hands on a clean copy...
 
Last edited by a moderator:

fantomid

Very Active Member
Joined
Oct 10, 2011
Messages
287
Age
42
Location
Near Toulouse, France
Do you see any chance / have any interest on making your build more Pandora specific (scaling the menu up, makeing the menu key assignments Pandora specific) ?
What are the main features we need for the Pandora specific version ?

NEON optimized code probably
 

fantomid

Very Active Member
Joined
Oct 10, 2011
Messages
287
Age
42
Location
Near Toulouse, France
Contact the maintainer and ask how to do things from there on. Maybe he is interested in doing it himself, or he can add you as maintainer for the repo, so you can upload updates too. Th pnd/application Id is the important factor here, its the sole identifier for the application/pnd. If the author/maintainer does not respond milkshake or Ed can help you gaining maintainership.
The second entry in the repository has beed disabled.
 

thatgui

Advanced Member
Joined
Apr 2, 2009
Messages
3,048
Contact the maintainer and ask how to do things from there on. Maybe he is interested in doing it himself, or he can add you as maintainer for the repo, so you can upload updates too. Th pnd/application Id is the important factor here, its the sole identifier for the application/pnd. If the author/maintainer does not respond milkshake or Ed can help you gaining maintainership.
 The second entry in the repository has beed disabled.
Unfortunatly I do not know who the maintainer of the other build is (or if he is even active in the community anymore), so I guess its up to milkshake and/or Ed then to help you out (or some else who knows more).
 

thatgui

Advanced Member
Joined
Apr 2, 2009
Messages
3,048
Sorry, did not see that reply

Do you see any chance / have any interest on making your build more Pandora specific (scaling the menu up, makeing the menu key assignments Pandora specific) ?
 What are the main features we need for the Pandora specific version ?

NEON optimized code probably
While optimizing things certainly does not hurt, I thought about the two things I mentioned:- Upscaling the menu: Maybe I did something wrong, but the menu only uses about a quarter of the screen (centered). It would be nice if it could use the whole screen, so pak titles would be easier to read

- Pandora specific key assigmnet: an Action/Facbutton to start the pak file.
 
Top