Magical Broom Extreme

Discussion in 'Software Releases' started by M-HT, Feb 23, 2019.

  1. Pickle

    Pickle Mega GP Mania

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    5,449
    Location:
    Detroit, Michigan
    yes just did but im just getting to a blended blue screen. should i wait?

    Edit:

    got it running once i put all the data and bin the same place

    looks good, didnt see any issues
    FYI im running on intel:
    OpenGL vendor string: Intel Open Source Technology Center
    OpenGL renderer string: Mesa DRI Intel(R) Pineview
    OpenGL version string: 1.4 Mesa 18.3.4
     
    Last edited: Feb 27, 2019
  2. M-HT

    M-HT Very Active Member

    Joined:
    Nov 30, 2007
    Messages:
    608
    Location:
    Bratislava
    I never tried compiling X86 / X86_64 version with GLES - I tried now, but I don't have the includes for GLES.
    Try compiling OpenGL version first - don't use EGLPort and don't use USE_GLES or PANDORA.
     
  3. Pickle

    Pickle Mega GP Mania

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    5,449
    Location:
    Detroit, Michigan
    this is what i use: -DUSE_GLES -DUSE_GLES1 -DUSE_EGL_SDL

    my intel mesa has gles 1/2 support. i use it to debug my gles ports.
     
  4. M-HT

    M-HT Very Active Member

    Joined:
    Nov 30, 2007
    Messages:
    608
    Location:
    Bratislava
    I compiled x64 version with GLES (your parameters work) and it works just like OpenGL version. I have Nvidia graphic card.
     
  5. Magic Sam

    Magic Sam Forever Homebrew

    Joined:
    Aug 10, 2007
    Messages:
    2,206
    Location:
    Innsmouth, MA
    Hi all :)

    @M-HT : your latest version works like a charm on my Rebirth unit, thanks !

    Cheers, Magic Sam
     
  6. Magic Sam

    Magic Sam Forever Homebrew

    Joined:
    Aug 10, 2007
    Messages:
    2,206
    Location:
    Innsmouth, MA
    Hi all :)

    @M-HT : I just played this game some more and finished it on both easy and normal difficulty on the first try. I overclocked my Rebirth unit to 825MHz to make the game run a little faster, otherwise it felt like cheating :p

    Could you please consider adding C4A support to this game ?

    Cheers, Magic Sam
     
  7. M-HT

    M-HT Very Active Member

    Joined:
    Nov 30, 2007
    Messages:
    608
    Location:
    Bratislava
    I've uploaded the updated pnd to the repo.

    I've considered C4A support, but that was before I tested it and found out how slow it is.
     

Share This Page

Loading...