Swedes, please report!!!


A swede here too :)
Har ej nån gp32 än, det blir när jag får tillbaks på skatten ;)
Köper den mest för c64-emulatorn, och scummvm.
 
Svensk här! Jag bor i Lysekil som är ca 10 mil norr om göteborg (och jag har åkt balder :p ). Köpte min gp32 på webbhallen.com har haft den i en mådan nu! Jag älskar också scummvm och har själv äntligen varvat Monkey Island 2! Jag gillar att spela snes spel (super punch-out äger!) och många andra! GP32 RULES!!!!!!!!
 
Har ÄNTLIGEN köpt ett 128mb SMC eftersom min från webhallen inte kommit ännu.
Hmm.. Ni som spelat Monky Island 2. Blir det så för er också att ibland så fastnar spelet så hör man bara musiken (oftast när man snackar med någon gubbe). Fast sen efter några sekunder så är allt bra igen.. Smått iriterande. Blir det för er när ni startar Monky Island 2 att skärmen först blir helt suddig. Sen så börjar spelet.
 
mm.. Jag har då iaf lyckats spara själv.. Eftersom jag inte litar på autosaven :p
Men jag ska testa om jag kan stänga av den...

shit... Det gick inte :(
 
Nyinflyttad till Göteborg =)

Jag har problem med att ScummVM inte alltid sparar på Monkey Island 2. Invalid Savegame står det bara som namn på sparningen. Då är det bra med autosave! =)

//emil.
 
Alright what's going on here? ;)

Are you discussing the location for a Swedish meet-up, hoping that none of us non-Swedish-speaking-folks will ever know you had one? :huh:
 
I'a from Torsby, Sweden. I don't have a GP32 yet but i will order one as soon as I get my hands on some extra cash.
 
Från Eskilstuna! Men har inte bestämt om jag har råd att beställa en Gp32 än :/ Skulle vara så mycket lättare om den gick att köpa i sverige.
 
Studio Posted on Dec 1 2003, 06:34 AM
Från Eskilstuna! Men har inte bestämt om jag har råd att beställa en Gp32 än :/ Skulle vara så mycket lättare om den gick att köpa i sverige.

Det går faktiskt att köpa i Sverige, till ett litet överpris:
www.dexter.se
Dock ett mycket trevligt initiativ, där kommer jag säkert köpa ett par spel till Gepen.

Hej förresten, jag är en nybliven GP32-ägare från Västervik på östkusten. Trevligt att se att det finns fler svenskar, hoppas communitiet växer. Jag och en kompis har faktiskt pratat om en svensk GP-sida, kanske inget avancerat men ett litet forum/hjälpavdelning iallafall. Sedan kanske intresset blir så stort att folk vill uppdatera ofta. Men det är ju bara idéer. Jaja, kul att se denna thread iallafall.

Höres!
 
Back
Top