Pyra 4G wireless bands


Silent-Hunter

Hardcore Member
Joined
May 29, 2010
Messages
3,152
I hope so too. I'd actually not mind having the 3G only chip in mine, cause that works everywhere.
 

rygD

Nihilistic Mystic
Joined
Feb 28, 2014
Messages
7,453
Location
Everywhere
Sorry to dig this up, but I don't want to start a new thread since it fits here.

EvilDragon, what is the minimum quantity you can/are willing to order for the US 4G module?

How many US 4G Pyra preorders would be required for you to do this?

How much do you think it would increase the cost of US 4G Pyras?
 

matzesu

Forum Addict!
Staff member
Joined
Oct 24, 2008
Messages
9,688
Age
35
Location
Germany,, Saarland, at home
BTW: would the 3G and the Wifi Modell booth available to preeorder at the same time??

Because i think, when im getting a Pyra, i will get me not the cheapest version...
 

EvilDragon

Administrator
Staff member
Joined
Mar 4, 2003
Messages
29,481
Age
42
Location
Ingolstadt
Yes, all models will be available for preorders and will be produced based on those orders.
 

matzesu

Forum Addict!
Staff member
Joined
Oct 24, 2008
Messages
9,688
Age
35
Location
Germany,, Saarland, at home
So mybe for me, 2016 will be the Yeahr of the Pyraphone??

And how are the diverence between the two modells?? The 3G have a Ship more, but the rest are the same, right??
 

WizardStan

Mega GP Mania
Joined
May 24, 2008
Messages
16,733
Niiice, then I can give my wife my current phone and she can quit bothering me about how old hers is :p
 

matzesu

Forum Addict!
Staff member
Joined
Oct 24, 2008
Messages
9,688
Age
35
Location
Germany,, Saarland, at home
Have now a Ipod Touch 5g, which i also can use as a "Snappshot Camera", so mybe i wouldnet need my Phone anymore..

But i think in the first few months, when the softwareside of the Pyra isnt that huge, i think i want not use it as Phone..
 
Top