Mdf-Tankgame Preview Release!

maiden

Member
Joined
Jul 28, 2009
Messages
120
Age
31
Location
Västerås Sweden
Website
mybot.se
This is to show the basic features of a tankgame that will be released for gp2x, wiz, dingoo, windows, mac, linux and pandora.
this is the Dingoo (dingux) release!
http://mybot.se/data/%5bMDF%5dTankgame-preview.tar.gz

youtube video will come soon, now! http://www.youtube.com/watch?v=lsuft3Ilspw

Update:
Controls: Dpad, L = teleport R = change weapon Y = fire.

feedback wanted,
 

trooper

Trooper`s watching you !!!
Joined
Apr 20, 2003
Messages
5,503
Location
The DarkSide (London)
Website
Visit site
Hi maiden,

I have been trying to run your game in Dingux via Gmenu on the Dingoo without much success.

I have extracted the game folder to the /local/apps folder on my SD card.

So it now looks like this below, With the game file, Png file etc in that folder.

/local/apps/[MDF]Tankgame-preview/

I then added a link to your game "tank-mdfgame" in Gmenu via the browse option, And
the game icon appears on Gmenu`s desktop, So everything looks fine and dandy.

But on clicking the game icon to run it, It displays a segmentation fault according to
Gmenu`s log file and FBgrab (screenshot grabber) and exits straight back to Gmenu.

Hope this helps

Trooper
 

maiden

Member
Joined
Jul 28, 2009
Messages
120
Age
31
Location
Västerås Sweden
Website
mybot.se
trooper said:
Hi maiden,

I have been trying to run your game in Dingux via Gmenu on the Dingoo without much success.

I have extracted the game folder to the /local/apps folder on my SD card.

So it now looks like this below, With the game file, Png file etc in that folder.

/local/apps/[MDF]Tankgame-preview/

I then added a link to your game "tank-mdfgame" in Gmenu via the browse option, And
the game icon appears on Gmenu`s desktop, So everything looks fine and dandy.

But on clicking the game icon to run it, It displays a segmentation fault according to
Gmenu`s log file and FBgrab (screenshot grabber) and exits straight back to Gmenu.

Hope this helps

Trooper

ok, strange, i am looking into it now. i always start the game from filebrowser, have not yet checked how to add a game to gmenu.
 
Last edited by a moderator:

maiden

Member
Joined
Jul 28, 2009
Messages
120
Age
31
Location
Västerås Sweden
Website
mybot.se
ok i think i know what is wrong.
this will probobly be a fast fix

Fixed, try to redownload in 5min.

or edit your resources.mdf file. (same folder as the gamefile.)
first line, change "background.jpg" to "background.png" :p
 

maiden

Member
Joined
Jul 28, 2009
Messages
120
Age
31
Location
Västerås Sweden
Website
mybot.se
u9i said:
Any chance to see a youtube video soon?
ok, i have a movie that lacks focus, will make a new soon, if you do not really want to look on a blurry screen :p .
i hope next gets better.

update:
well it is a bit better..
http://www.youtube.com/watch?v=lsuft3Ilspw
 
Last edited by a moderator:

u9i

Call me Uni
Joined
Jun 27, 2008
Messages
761
Age
43
Location
Faroe Islands
Website
riotdigital.com
Yeah, mine is also a multiplayer game. I haven't come far though. Got the networking up and running (so no handhelds atm), got some planets with gravity and the players get a spaceship when they connect. That's about it really. Now we are trying out different mechanics to make some kind of gamem out of it :)

(sorry for the late reply. Been traveling)
 

maiden

Member
Joined
Jul 28, 2009
Messages
120
Age
31
Location
Västerås Sweden
Website
mybot.se
ok, the next thing i will do is to add a simple bot, but first i will make a port to GP2X and WIZ, that will (hopefully) go fast..
sadly, i do not have any time right now. but hopefully i wont get a job this summer so i can spend all my time on my game projects :D
 
Top