Doom Options


vgslag

Still Fresh
Joined
Oct 5, 2004
Messages
25
Hi,

I've noticed that Doom on the GP32 doesn't save in game options like screen size or music volume. Do you know if Doom pulled in any config files like quake did where I could set the options for good. From what I recall it didn't, but just asking incase anyone has any ideas.
 

Gruntfuggly

Mostly Harmless
Joined
Feb 2, 2004
Messages
1,486
Location
Brighton, UK
Website
www.zaonce.com
vgslag posted on Oct 14 2004 at 08:59 AM said:
I've noticed that Doom on the GP32 doesn't save in game options like screen size or music volume. Do you know if Doom pulled in any config files like quake did where I could set the options for good. From what I recall it didn't, but just asking incase anyone has any ideas.
I'm pretty sure it saves them for me...
 
Last edited by a moderator:

vgslag

Still Fresh
Joined
Oct 5, 2004
Messages
25
I have a doomopt file but that only stores the wad I'm using, headphone settings and clock speed in the front end... I'm after the in game options saved, but thanks for the input :)
 

Gruntfuggly

Mostly Harmless
Joined
Feb 2, 2004
Messages
1,486
Location
Brighton, UK
Website
www.zaonce.com
vgslag posted on Oct 14 2004 at 10:06 AM said:
I have a doomopt file but that only stores the wad I'm using, headphone settings and clock speed in the front end... I'm after the in game options saved, but thanks for the input :)
OK, I'm with you now... are those options not stored in the normal game saves?
 
Last edited by a moderator:

vgslag

Still Fresh
Joined
Oct 5, 2004
Messages
25
Nope, only launcher options seem to be in there, and the game saves don't store that data. Does the guy that ported Doom read these forums, or does he have an email do you know?
 
Top