1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dismiss Notice

Uhh, Crap, Help!

Discussion in 'I need help...' started by Octavious, Nov 22, 2004.

  1. Octavious

    Octavious Programer Guru! ...in the making

    Joined:
    Feb 2, 2004
    Messages:
    1,795
    Location:
    USA
    ok, I don tknow what just happened but here we go

    I had been converting movie ( red vs blue episode 39 to be exact )
    then I sent it o my GP32 using GPDrive, then I deleted it, sent it again with differant asettings and so on just so I could test out differ things
    finally found perfect settings and then when I go to put last file on, I turn on GPDrive and plug cord into my gp32 nothing happens
    hmmm
    ok
    So I change USB slots ( but the one I was in worked earlier ) and tried again
    same, not working, my computer isnt picking up the gp32 anymore
    restart com, still happenin
    then I trn on gp32 , and I am at blue screen ( empty ) of Windups ( from multi fw2 ) and everything on mycard is gone? how do I get my gp to work again? I need to show a friend that episode

    so...
    should I use PC Link from the GP32.com place untill I have gpdrive back up or what? Is my gp dead? that would blow ass

    WinXP if it matters

    ~Octavious
     
    Tags:
  2. Blah

    Blah Wanna Be Programmer

    Joined:
    Dec 18, 2003
    Messages:
    3,253
    Location:
    Oregon, USA
    When that happened to me, Gp32 manager wouldn't work or Gpdrive.
    So tried to format the smc with the hacked version of Pc-Link I had sitting around
    on my pc (you can get it in the old downloads section of this site), and it worked.
    Then Gp32 manager worked and Gpdrive worked, but all my stuff was lost.
     
  3. Blah

    Blah Wanna Be Programmer

    Joined:
    Dec 18, 2003
    Messages:
    3,253
    Location:
    Oregon, USA
    Oh, and one time when the smc showed as blank, I turned my gp off and wiggled
    around the smc a few times and it worked. It's probably messed up beyond that
    from gplink. It only messed up mine when I turn on gplink, plugged it into my pc
    and booted up my pc, but never when i use it after booting.
     
  4. GPJosh

    GPJosh Addicted to Chrono Trigger

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    906
    Location:
    Pennsylvania, USA
    Sounds like you might need to reformat your card.

    EDIT: Blah beat me to it. :p
     
  5. OmarNawaz

    OmarNawaz Member

    Joined:
    May 15, 2004
    Messages:
    663
    i had that problem when i had GPbios installed you have to use a SMC reader/writer because pclink didn't work for me neither did gpdrive.

    BTW i have SP2 installed
     
  6. Octavious

    Octavious Programer Guru! ...in the making

    Joined:
    Feb 2, 2004
    Messages:
    1,795
    Location:
    USA
    sry wrong forum
    thc guys, will try tonight, hope it works

    ~Octavious
     

Share This Page

Loading...