"You must enter a post" error

Discussion in 'Offtopic Discussions' started by foxblock, May 1, 2011.

  1. foxblock

    foxblock Asleep

    Joined:
    Jun 17, 2009
    Messages:
    1,365
    Location:
    Germany
    [​IMG]


    Well, I kind of had enough, am I the only experiencing this?


    This error pops up on every second, long, post I am trying to write, I have not found the cause yet, all posts differ in length so it does not seem to be an overflow error, some posts have media in it and I could post them fine, now this one has and I get the error, I remove the media it works, I add some more text then it again does not...


    Maybe it is related to the number of links, because no matter why I do I cannot add those download links.


    This is killing me, whatever it is, at least a better description of the error would be nice -.-


    EDIT: This might be a fix for the issue: http://community.invisionpower.com/resources/documentation/index.html/_/knowledge-base/previous-versions/313-random-error-you-must-enter-a-post-r540
     
    Last edited by a moderator: May 1, 2011
    Tags:
  2. Nintendo

    Nintendo Nintendo Switch

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    12,680
    Location:
    Melbourne, VICTORIA - AUSTRALIA
    Thanks mate, I was getting a bit of this 2 days ago.
     
  3. foxblock

    foxblock Asleep

    Joined:
    Jun 17, 2009
    Messages:
    1,365
    Location:
    Germany
    Just a heads up, the above patch has been applied and the error has been fixed as it seems.


    Many thanks to the allmighty EvilDragon :)
     
  4. Nintendo

    Nintendo Nintendo Switch

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    12,680
    Location:
    Melbourne, VICTORIA - AUSTRALIA
    Hasn't happened to me in over a week now...Thank you and thank you Ed. :)
     

Share This Page

Loading...