Search results

  1. G

    The commercial game Halloween (FPS) for Linux is now the open source project

    Thank you for the answer. I found a howto about GL4ES, and I will try it tomorrow: https://forum.armbian.com/topic/8352-tutorial-opengl-apps-on-opengl-es-gl4es/
  2. G

    The commercial game Halloween (FPS) for Linux is now the open source project

    Holarse wrote about an article about Halloween: https://holarse.de/wiki/halloween_3d https://holarse.de/news/holarse_wochenend_r%C3%BCckblick_2021_49_dr%C3%BCckblick_tandem_tale_shadows_unter_linux_gog_tritt_auf I thought that I had Raspberry Pi 3, but it is Raspberry Pi 2 - I didn't remember...
  3. G

    The commercial game Halloween (FPS) for Linux is now the open source project

    I found another issue with a missing texture file, but this time it exists in the test version of Halloween: body_Red.tga body_Red.jpg Error in loading the image: system/textures/body_Red.jpg Loading: system/entity/monstre.ent body_Red.tga body_Red.jpg Error in loading the image...
  4. G

    Release Halloween 3D FPS

    Great! "It's the game Halloween 3D from Jadegame https://jadegame.com/games/halloween/ that recently was open sourced by the author (thanks @Brizzly27 and @gbudny )." I think you should correct this sentence because I wasn't the co-author of this game. I hope that people enjoy playing this...
  5. G

    The commercial game Halloween (FPS) for Linux is now the open source project

    @Farox Thank you. It works perfectly on Ubuntu 20.4 when I create this directory. I noticed that the Windows version doesn't have a screenshot directory, and Halloween creates it when I press 5.
  6. G

    The commercial game Halloween (FPS) for Linux is now the open source project

    @Farox @Brizzly27 It's always great to see changes in Halloween source code. Happy new year!
  7. G

    The commercial game Halloween (FPS) for Linux is now the open source project

    @Farox Thank you for the answer. I build ase, bsp, and rad using this argument: -fcommon. However, I didn't have to use this argument to build vis.
  8. G

    The commercial game Halloween (FPS) for Linux is now the open source project

    I tried to build ase on Ubuntu 20.4, but I noticed some issues:
  9. G

    The commercial game Halloween (FPS) for Linux is now the open source project

    Thank you. So many awesome things to check out I found missing videos cinematics. However, I can't find these missing wav files for the Linux version of Halloween.
  10. G

    The commercial game Halloween (FPS) for Linux is now the open source project

    The Build script doesn't work anymore. You should use cmake instead the Build script like in the Readme file. cd Halloween3D/HalloweenSrc mkdir Build cd Build cmake .. make https://github.com/brizzly/Halloween3D I use this script to make it quicker:
  11. G

    The commercial game Halloween (FPS) for Linux is now the open source project

    @ptitSeb Thank you for the answer. I know there was an issue with the missing loadjpeg_linux.cpp, but it was fixed by Brizzly27 3 days ago. I checked on my Ubuntu, and it works well without this file. Do you use the current version of Halloween from GitHub? I hope it's not the issue that...
  12. G

    The commercial game Halloween (FPS) for Linux is now the open source project

    Thank you for the answer. That looks like a complicated issue. Maybe @ptitSeb has an idea for a temporary fix for it.
  13. G

    The commercial game Halloween (FPS) for Linux is now the open source project

    Thank you! I checked a new version, and it works. I need more time to check other levels in this game. I have to correct something. In the first level, I can see two well-known issues: rec_depth overflow and a few recusive errors. I didn't report it, but in the last level, there is...
  14. G

    The commercial game Halloween (FPS) for Linux is now the open source project

    @Brizzly27 Thank you for the answer. I modified this file, but make stopped again:
  15. G

    The commercial game Halloween (FPS) for Linux is now the open source project

    @Brizzly27 Thank you for the answer. I removed it, and now it's the issue with the file loadjpeg_linux.cpp: I tried to comment this file in CMakeLists.txt, which allowed me to generate build files, but it stopped when I typed make.
  16. G

    The commercial game Halloween (FPS) for Linux is now the open source project

    Thank you for the answer. I checked the new version of Halloween, and I can't build it: I removed the library libturbojpeg, and Cmake tries to detect it.
  17. G

    The commercial game Halloween (FPS) for Linux is now the open source project

    @Brizzly27 Yes, I uploaded the video file (8 MB) on wetransfer: https://we.tl/t-pApEEfTsXg
  18. G

    The commercial game Halloween (FPS) for Linux is now the open source project

    @Brizzly27 I don't know if you know about it. At the end of level 8, I noticed something like a graphical glitch, but it also exists in a Windows version on Wine. That is the exit on the left side, which gets me back to the beginning of the map. In this area, when I try to move a mouse...
  19. G

    The commercial game Halloween (FPS) for Linux is now the open source project

    @Brizzly27 Thank you for the answer. I created a report about it.
  20. G

    The commercial game Halloween (FPS) for Linux is now the open source project

    Thanks. I know it's not a stable release of Halloween for Linux x86-64. I created bug reports about two issues that I mentioned earlier in this topic. I didn't create a report about switching weapons using a mouse wheel. I have no idea if you plan to add this feature.
Top