1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dismiss Notice

gba??:huh:

Discussion in 'I need help...' started by battlecut, Jan 19, 2004.

  1. battlecut

    battlecut Still Fresh

    Joined:
    Jan 4, 2004
    Messages:
    3
    emulationstationwere can i get a working gba emulator for gp32??
    ;)
     
    Tags:
  2. yaustar

    yaustar UK GP32 & GP2X Owner

    Joined:
    Oct 18, 2003
    Messages:
    2,714
    Location:
    UK
  3. Vimacs

    Vimacs Don't be evil!

    Joined:
    Oct 23, 2003
    Messages:
    5,211
    Location:
    Germany
  4. Rico

    Rico Certified Guru

    Joined:
    Apr 4, 2003
    Messages:
    5,649
    Location:
    England, UK
    He IS right, it works...*








    *at 0.5 fps
     
  5. coolgpguy

    coolgpguy Member

    Joined:
    Oct 18, 2003
    Messages:
    253
    Location:
    cal
    haha gba emu for the gp32 :lol:
     
  6. Vimacs

    Vimacs Don't be evil!

    Joined:
    Oct 23, 2003
    Messages:
    5,211
    Location:
    Germany
    hm try gp vba its much faster *





    *1-2fps

    wow my 100st post and i wrote such shitt :)
     
  7. yaustar

    yaustar UK GP32 & GP2X Owner

    Joined:
    Oct 18, 2003
    Messages:
    2,714
    Location:
    UK
    Well, I was going to say there wasn't or saome nasty things but I thought I let him find out the hard way :p
     

Share This Page

Loading...