Check The F. A. Q. First!

Discussion in 'I need help...' started by Rico, Aug 9, 2004.

  1. Rico

    Rico Certified Guru

    Joined:
    Apr 4, 2003
    Messages:
    5,649
    Location:
    England, UK
    Rico here reminding you to check our new FAQ forum where we will gradually move questions to if they are general enough.

    Example: 'How do I access my SMC without a USB connection?' NOT 'help! i have a problem!'

    So phrase your question correctly if you want it answered.


    Currently, the majority of questions and answers are available in the official GP32x FAQ until we get around to splitting it up.

    Thanks,

    - GP32x Mod Squad, Team, Crew or Collective
     
    Last edited by a moderator: Dec 19, 2015
    Tags:
  2. raven

    raven Member

    Joined:
    Nov 2, 2003
    Messages:
    795
    Location:
    The Hague, Netherlands
    Did you do that on purpose?
     
  3. Axeman

    Axeman Axemeister

    Joined:
    Apr 5, 2003
    Messages:
    4,220
    Location:
    Newport, Wales, UK
    Do what??
     
  4. raven

    raven Member

    Joined:
    Nov 2, 2003
    Messages:
    795
    Location:
    The Hague, Netherlands
    Sorry, when the FAQ forum was suggested these were the first two responses:

    The underlined lowercase q can easily be misread for a g, I was wondering if Rico used it on purpose giving a whole new meaning to his suggestion. It sounds like the kind of joke Rico would make.
     
    Last edited by a moderator: Feb 3, 2016
  5. Rico

    Rico Certified Guru

    Joined:
    Apr 4, 2003
    Messages:
    5,649
    Location:
    England, UK
    Oops actually I typed caps and I think it auto-changed it. Invision Power Board has a built in caps filter among other things.

    EDIT: Even adding dots, it still gets lowecase'd. Oh well!
     

Share This Page

Loading...